INTRODUCERE

Acesti termeni de utilizare (denumiti in continuare „Termenii”) stabilesc termenii si conditiile care guverneaza (i) accesul la si utilizarea site-ului nostru disponibil la adresa URL https://empatio.ro/ (denumit in continuare „site-ul”) si (ii) accesul la si utilizarea continutului site-ului, inclusiv a serviciilor furnizate de Retinol atat prin intermediul site-ului, cat si in afara acestuia (denumite in continuare „Serviciile”). Scopul nostru este de a crea un site care sa ajute operatorii de date cu caracter personal sa obtina un grad cat mai ridicat de conformare corect documentata si implementata la cerintele de prelucrare a datelor cu caracter personal exprimate in Regulamentul U.E. 679/2016 (GDPR) si ghidurile conexe.

Acesti Termeni reprezinta un acord intre dumneavoastra, (i) in calitate de persoana fizica sau juridica ce poate beneficia de serviciile oferite de Retinol (denumit in continuare „Client”) (ii) in calitate de utilizator care doar navigheaza prin site-ul nostru (denumit in continuare „dumneavoastra” sau „utilizator”) si SC RETINOL SRL , cu sediul social in Iasi, str. Soseaua Nicolina nr 49-51, bl. 964B, sc. B si C, parter, Cod postal 700213, avand CUI 35538739 (denumita in continuare „RETINOL” sau „noi”).

Utilizarea site-ului reprezinta confirmarea ca intelegeti si sunteti de acord cu toti acesti Termeni. De asemenea, inainte de a utiliza site-ul, indiferent de calitate, va trebui sa acceptati, si in mod expres, acesti Termeni. Suntem dispusi sa va punem la dispozitie posibilitatea folosirii site-ului si sa beneficiati de serviciile noastre numai daca acceptati toti acesti Termeni. In caz contrar, nu aveti dreptul sa accesati sau sa utilizati resursele publicate/ valorificate prin https://empatio.ro/. In cazul in care utilizati site-ul nostru in numele unei societati, declarati ca aveti dreptul de a accepta acesti Termeni in numele societati respective. Intr-un astfel de caz, prin utilizarea termenului „dumneavoastra” in acesti Termeni, ne vom referi la societatea pe care o reprezentati.

Ne rezervam dreptul de a modifica acesti Termeni in orice moment. Daca facem modificari Termenilor, vom publica versiunea actualizata a Termenilor pe site-ul nostru si vom actualiza data „ultimei actualizari” indicata in partea de sus a acestor Termeni si va vom informa in mod corespunzator. Drept pentru care, va rugam sa verificati periodic acesti Termeni. Orice modificare a Termenilor se va aplica de la data la care este efectuata, iar accesul sau utilizarea in continuare a site-ului nostru dupa ce Termenii au fost actualizati va constitui acceptarea modificarilor.

SITE-UL NOSTRU

Site-ul nostru ajuta persoanele interesate sa obtina informatii utile despre serviciile medicale prestate de specialistii din cadrul clinicii Empatio si de a avea posibilitatea de a se programa online pentru a beneficia de aceste servicii medicale.

Este strict interzisa orice forma de reproducere partiala sau totala a continutului acestuia, inclusiv prin preluarea si integrarea continutului in aplicatii online sau offline, fara acordul prealabil, in forma scrisa a Retinol SRL, sub sanctiunea legii.

Este interzisa copierea prin orice forma sau mijloace, precum si distribuirea neautorizata a continutului existent in site, sub sanctiunea daunelor interese si a consecintelor pugnitive de incalcare a dreptului de proprietate intelectuala, inclusiv penal.

SERVICII DE SPECIALITATE

Clientul care are o programare prin site are posibilitatea de a beneficia de servicii medicale specializate care sunt compuse din: diagnostic, antecedente si stabilirea unui scenariu de recuperare (denumit in continuare „Consultanta”).
Consultanta va fi acordata de specialisti in domeniul medical de recuperare kinetoterapeutica, fizioterapeutica precum si alte specializari de acest gen si priveste strict modul de rezolvare a unor probleme medicale.

Consultanta va fi acordata Clientului, in mod offline, la sediul Retinol, potrivit disponibilitatii specialistilor si partenerilor Retinol, in urma unei programari.

Clientul intelege ca Retinol va lua toate masurile pentru a acorda Consultanta intr-un timp rezonabil, conform programarilor efectuate.

Pentru acordarea Consultantei offline la sediul Retinol, specialistii Retinol vor conveni de comun acord cu Clientul, perioada si timpul alocat pentru acest serviciu medical.

Clientul intelege si este de acord ca va fi decazut din dreptul de a primi Consultanta offline, in cazul in care (i) Clientul nu este de acord cu niciun interval orar/ perioada si timp alocat, propus de Retinol intr-un interval de timp de 3 luni de la achizitionarea serviciului medical („Termen”), (ii) Clientul nu a raspuns propunerii Retinol cu privire la intervalele disponibile in timpul Termenului, sau (iii) Clientul a ales un interval orar/ perioada si timp alocat insa nu a participat la Consultanta in timpul intervalului orar ales/ perioada si timp alocat. In acest caz, Retinol nu va fi in niciun fel responsabila de niciun prejudiciu adus Clientului prin faptul ca acesta nu a putut beneficia de Consultanta. De asemenea, pentru evitarea oricarui dubiu, Clientului nu ii va fi returnata suma platita pentru serviciul nerealizat in conditiile enuntate anterior.

PROPRIETATEA INTELECTUALA

„Drepturi de Proprietate Intelectuala” inseamna orice drepturi de proprietate intelectuala (inclusiv drepturi de proprietate industriala) precum si oricare alte drepturi similare care pot exista oriunde in lume (la nivel mondial) si indiferent daca acestea se manifesta in spatiul online sau nu, inclusiv dar fara a se limita la, drepturi patrimoniale de autor, ori drepturi conexe acestora, drepturi sui generis, inclusiv referitoare la baze de date, drepturi la inventii sau alte drepturi reglementate de legislatia aplicabila acestora, drepturi la marca ori indicatii geografice sau alte drepturi reglementate de legislatia aplicabila acestora, drepturi prevazute de legislatia desenelor si modelelor industriale, drepturi referitoare la nume comerciale, drepturi referitoare la nume de domenii, drepturi referitoare la know-how, drepturi referitoare la secrete de serviciu si secrete comerciale, precum si orice alte drepturi de proprietate intelectuala si alte drepturi similare sau echivalente care exista sau vor exista in viitor la nivel mondial, indiferent daca acestea sunt sau nu inregistrate, impreuna cu toate drepturile care rezulta din existenta acestor drepturi de proprietate intelectuala.

Cu exceptia cazului in care este indicat altfel, toate elementele site-ului nostru https://empatio.ro/ toate produsele, toate continuturile si alte materiale din aceasta sunt detinute de noi (sau, dupa caz, de licentiatorii nostri) si sunt protejate de Drepturile de Proprietate Intelectuala. Pentru evitarea oricarui dubiu, interfetele vizuale, designul, textul, grafica, imaginile, sistemele, informatiile, datele, metodele, codul programului, serviciile, toate celelalte elemente si orice alta documentatie sau alte materiale auxiliare furnizate (denumite in continuare Continutul”) sunt detinute de noi sau de licentiatorii nostri si sunt protejate prin Drepturi de Proprietate Intelectuala.

Puteti utiliza site-ul nostru si Continutul Retinol exclusiv in scopul documentarii si programarii la serviciile oferite de Retinol, respectiv Clientul.

Cu toate acestea, nu este permisa:

 • utilizarea site-ului si a Continutului Retinol in afara scopurilor permise;
 • utilizarea oricaror algoritmi, roboti sau metode similare de colectare sau extractie a datelor;
 • cesiunea, licentierea si sub licentierea Continutului site-ului;
 • copierea, decompilarea sau incercarea de a descoperi codul sursa al site-ului sau al Continutului;
 • eliminarea, modificarea sau ascunderea oricaror drepturi de autor, marci inregistrate sau alte notificari privind drepturile de proprietate incluse in site sau in Continut Retinol;
 • Orice utilizare a site-ului nostru, a Continutului Retinol, alta decat cea autorizata in mod expres in acesti Termeni, fara permisiunea prealabila scrisa a Retinol SRL, este strict interzisa. O astfel de utilizare neautorizata poate incalca, de asemenea, legile aplicabile, inclusiv, fara limitare, legile privind drepturile de autor si marcile. Cu exceptia cazului in care se mentioneaza explicit de Retinol SRL, nimic din acesti Termeni nu va fi interpretat ca oferind vreo licenta asupra drepturilor de proprietate intelectuala.

Drepturile de Proprietate Intelectuala asupra metodelor de lucru Retinol

Pentru claritate, toate Drepturile de Proprietate Intelectuala asupra metodelor de lucru Retinol apartin Retinol SRL.

Retinol SRL acorda Clientului o licenta neexclusiva, nelimitata teritorial, pe toata durata de functionare a Clientului asupra Drepturilor de Proprietate Intelectuala asupra metodelor de lucru Retinol strict pentru utilizarea modelelor de lucru Retinol in scopul pentru care au fost generate si strict pentru utilizarea acestora doar de catre Client.

Modelele de lucru Retinol nu pot fi utilizate, modificate, duplicate si/sau reproduse in toate formele si pentru toate mediile, in intreaga lume de catre Client sau alte entitati decat in conformitate cu scopul pentru care au fost generate.

CONTINUTUL UTILIZATORULUI

Sunteti singurul responsabil pentru tot continutul pe care il creati, il transmiteti si/sau il distribuiti prin intermediul site-ului nostru (denumit in continuare „Continut al Utilizatorului”). Avand in vedere acest lucru, sunteti de acord sa nu creati, sa transmiteti si/ sau sa distribuiti prin https://empatio.ro/ orice Continut al Utilizatorului care:

 • este ilegal sau care ar constitui, incuraja sau furniza instructiuni pentru o infractiune sau care incalca drepturile oricarei parti, incalca orice drept national sau international sau creeaza in orice alt mod vreun prejudiciu;
 • este defaimator, profan, obscen, pornografic, explicit sexual, indecent, vulgar, sugestiv, violent, hartuitor, odios, amenintator, ofensator, discriminatoriu, abuziv, invaziv de confidentialitate sau drepturi de publicitate, fraudulos, inselator sau in alt mod inacceptabil;
 • prin care un utilizator se da drept alta persoana sau entitate sau prin care se creeaza in mod gresit afilierea dumneavoastra cu o persoana sau o entitate;
 • poate incalca o marca, secret comercial, drept de autor sau alt drept de proprietate intelectuala;
 • contine orice declaratii, observatii sau afirmatii care nu reflecta opiniile si experientele dumneavoastra sincere;
 • este conceput pentru a insela sau pacali utilizatorii site-ului.

CONDUITA UTILIZATORULUI

Sunteti singurul responsabil pentru propriul comportament in timp ce accesati si utilizati magazinul nostru. Sunteti de acord sa utilizati https://empatio.ro/ numai in scopuri care sunt legale si in conformitate cu acesti Termeni si cu orice legi sau regulamente aplicabile. Sunteti de acord ca nu veti desfasura si nu veti permite niciunei terte parti sa desfasoare, inclusiv, dar fara a se limita la, oricare dintre urmatoarele:

 • sa utilizati https://empatio.ro/ pentru orice scop ilegal sau neautorizat sau sa va implicati, sa incurajati sau sa promovati orice activitate ilegala sau orice activitate care incalca acesti Termeni sau orice alte reguli sau politici stabilite din cand in cand de catre noi;
 • sa utilizati site-ul pentru a incalca drepturile legale si interesele legitime ale celorlalti, inclusiv, dar fara a se limita la, transmiterea sau punerea la dispozitie in alt mod prin intermediul site-ului care incalca drepturile de proprietate intelectuala ale oricarei parti;
 • sa eliminati orice notificari privind drepturile de autor, marcile sau alte drepturi de proprietate intelectuala in legatura cu https://empatio.ro/ sau in orice parte a acestuia;
 • sa utilizati orice robot, algoritm sau alte mijloace automatizate sau interfata care nu sunt furnizate de noi pentru a accesa site-ul sau pentru a extrage date;
 • sa incercati sa indicati in orice mod ca aveti o legatura cu noi, cu exceptia cazului in care am consimtit in mod expres la o astfel de conduita;
 • sa incarcati, trimiteti, distribuiti sau difuzati orice Continut al Utilizatorului care ar putea fi interpretat in orice fel ca defaimator, ilegal, fraudulos, obscen, hartuitor sau inacceptabil;
 • sa distribuiti orice alte componente daunatoare cum ar fi, inclusiv, dar fara a se limita la, virusi, fisiere corupte, defecte;
 • sa indicati ca sunteti orice o alta persoana prin orice mijloace (de exemplu, prin utilizarea unei adrese de e-mail, nume, pseudonim sau altfel);
 • sa exploatati https://empatio.ro/ pentru orice scop comercial neautorizat;
 • sa accesati sau utilizati https://empatio.ro/ in scopul crearii unui produs sau serviciu competitiv cu oricare dintre produsele sau serviciile noastre;
 • sa va inregistrati pe https://empatio.ro/ in numele unei societati, fara a avea dreptul de a reprezenta societatea respectiva;

DESPAGUBIRI

Sunteti de acord sa aparati si sa despagubiti Retinol SRL si pe oricare dintre agentii, angajatii, agentiile de publicitate, licentiatorii, furnizorii sau partenerii nostri impotriva oricaror creante, daune, plati, amenzi, hotarari, datorii, pierderi, costuri si cheltuieli de orice fel sau natura, inclusiv costurile litigiilor, taxele legale si onorariile avocatiale care decurg din sau in orice fel sunt legate de (i) utilizarea https://empatio.ro/; (ii) incalcarea acestor Termeni sau a drepturilor oricarei terte parti; sau (iii) incalcarea legilor aplicabile in legatura cu conduita, accesul sau utilizarea https://empatio.ro/.

EXONERARE DE RASPUNDERE

Intelegeti si sunteti de acord ca utilizarea https://empatio.ro/ se realizeaza pe propriul dumneavoastra risc si ca intregul risc privind calitatea, performanta, siguranta, acuratetea este la dumneavoastra. https://empatio.ro/ este furnizat „ca atare” si „asa cum este”. In masura maxima permisa de legea aplicabila, nu ne asumam nicio garantie (explicite sau implicite, scrise sau orale) in legatura cu, fara limitare, site-ul sau aplicatiile externe, precum, fara limitare, garantii implicite de comercializare, garantii implicite privind adecvarea pentru un anumit scop si garantii de neincalcare a drepturilor unor persoane, garantii de acuratete sau de fiabilitate. Nu garantam ca https://empatio.ro/ va indeplini cerintele dumneavoastra sau ca utilizarea site-ului nostru va fi neintrerupta, sigura sau fara erori sau ca https://empatio.ro/ nu contine componente daunatoare cum ar fi virusi.

LIMITARE DE RASPUNDERE

Recunoasteti si sunteti de acord ca, in masura maxima permisa de legislatia aplicabila, in nici un caz, nu va fi, in nici un caz, raspunzatoare fata de dumneavoastra sau fata de orice alta terta parte pentru orice daune directe sau indirecte sau consecutive, inclusiv, dar fara a se limita la, orice revendicare, pierdere, dauna, cost, taxa, amenda, onorarii, cotizatii, decizie de atribuire, cheltuieli sau alte obligatii de orice natura (prevazute sau neprevazute), daune-interese pentru pierderea profiturilor, (indiferent daca sunt suportate direct sau indirect), pierderea reputatiei afacerii, rezultate din sau in legatura https://empatio.ro/ si Retinol, inclusiv serviciile furnizate, indiferent de teoria raspunderii (contractuala sau delictuala). Intelegeti si sunteti de acord ca nu vom fi raspunzatori pentru nicio incalcare sau intarziere a indeplinirii obligatiilor noastre care rezulta din orice situatie dincolo de controlul nostru rezonabil, inclusiv, dar fara a se limita la, acte sau omisiuni ale unor terte parti, cutremur, incendiu, inundatii, sau disfunctionalitati tehnice (conexiunea la Internet, accesarea server-ului, etc). Recunoasteti ca https://empatio.ro/ este bazata pe Internet si intelegeti si acceptati riscurile de securitate inerente asociate acestor aplicatii si site-uri web, inclusiv, dar fara a se limita la, riscul de a pierde conexiunile la Internet, riscul de defectiune hardware sau software si riscul de accesare neautorizata de catre terti a contului dumneavoastra. Astfel, sunteti de acord ca nu avem nici o raspundere pentru orice defectiuni, esecuri de comunicare, intarzieri, erori, sau orice incalcare a securitatii.

SITE-URI EXTERNE

https://empatio.ro/ poate contine link-uri (legaturi URL) catre site-uri sau resurse ale tertilor. Aceste link-uri (legaturi URL) catre pagini terte sunt furnizate doar pentru informare. In orice caz, in special din cauza caracterului volatil al informatiilor de pe Internet, Retinol SRL nu poate controla natura sau continutul acestor surse externe si, prin urmare, nu este responsabila si nici raspunzatoare pentru utilizarea sau indisponibilitatea site-urilor tertilor si nici pentru continutul sau alte materiale disponibile pe site-urile tertilor pe care le-ati putea accesa prin intermediul https://empatio.ro/.

MODIFICARI ALE SITE-ULUI

Putem, la discretia noastra, cu sau fara notificare prealabila si in orice moment, modifica sau intrerupe, temporar sau permanent, orice parte sau functionalitate a https://empatio.ro/. In nici un caz Retinol SRL nu va fi raspunzatoare pentru restrictionarea sau dezactivarea accesului la orice parte sau functionalitate a https://empatio.ro/.

SUSPENDAREA SAU TERMINAREA ACCESULUI LA SITE

In cazul in care incalcati acesti Termeni, este posibil sa suspendam sau sa incetam in totalitate sau partial accesul dumneavoastra la https://empatio.ro/, la discretia noastra, imediat si fara notificare prealabila, si sa stergem sau sa dezactivam contul dumneavoastra. Intr-un astfel de caz, va vom notifica in consecinta. De asemenea, putem anula, suspenda, bloca sau elimina anumite tipuri de Continuturi, inclusiv, dar fara a se limita la Anunturi sau recenzii, in cazul in care Continutul respectiv incalca dispozitiile acestor Termeni.

CESIUNEA

Retinol SRL poate cesiona acesti Termeni si/sau orice sau toate drepturile sale sau delega orice si toate obligatiile sale in conformitate cu acesti Termeni fara consimtamantul dumneavoastra. Toate dispozitiile cuprinse in acesti termeni se extind si vor fi obligatorii pentru succesorii si cesionarii lui Retinol SRL. Nu aveti dreptul sa cesionati acesti Termeni sau oricare dintre drepturile si/sau obligatiile care decurg din acesti Termeni unei alte persoane sau entitati, fara acordul prealabil al Retinol SRL.

DATE CU CARACTER PERSONAL

Va rugam sa consultati Politica noastra de confidentialitate pentru a obtine informatii relevante despre modul in care colectam, utilizam, stocam si dezvaluim datele dumneavoastra cu caracter personal.

SEPARABILITATE

Daca orice prevedere a acestor Termeni va fi considerata nelegala, nula sau din orice motiv inaplicabila, atunci aceasta prevedere va fi considerata separabila de acesti Termeni si nu va afecta valabilitatea si aplicabilitatea celorlalte prevederi.

LIPSA DE EXECUTARE

Punerea in aplicare a acestor Termeni este exclusiv la discretia noastra si omisiunea noastra de a pune in aplicare oricare dintre dispozitiile Termenilor in anumite cazuri nu constituie o renuntare la dreptul nostru de a aplica acele dispozitii in alte cazuri.

LEGEA APLICABILA SI JURISDICTIA

Acesti Termeni sunt guvernati si interpretati in conformitate cu legislatia Romaniei. Orice disputa care decurge din sau are legatura cu acesti Termeni sau cu Serviciile furnizate de Retinol SRL va fi de competenta exclusiva a instantelor din Iasi, Romania.

CLAUZE NEUZUALE

Prin acceptarea acestor Termeni, acceptati in mod expres si sunteti de acord cu prevederile referitoare la limitarile de raspundere, alegerea legii si a jurisdictie, rezilierea unilaterala suspendarea executarii.