Coordonatorul echipei de recuperare Empatio Kineto & Kids

Kt. Anamaria Beșleagă

Atunci cand ma uit la oameni, la adolescenti, copii sau la bebelusi, ma concentrez pe capacitatea acestuia de recuperare, de adaptare si nu doar pe disfunctie. In ceea ce fac am invatat ca pacientii au rezultate mult mai rapide si mai bune atunci cand sunt sustinuti, incurajati, cand li se ofera speranta.

Coordonez o echipa supraspecializata de kinetoterapeuti in continua formare, pentru a oferi pacientilor nostri solutii adaptate nevoilor lor, stilului de viata si motivatiei de a depasi obstacolele puse de probleme. 

Studii si Formare medicala

 • Fiziokinetoterapeut principal
 • Specialist in recuperarea problemelor de statica vertebrala/posturala
 • Experienta de peste 11 ani in recuperare medicala
  si competente in traumatologie-deviatii de statica vertebrala.

Kinetoterapeuti

Fratieanu Diana Fiziokinetoterapeut

Macarie Ana-Maria Fiziokinetoterapeut

Ursu Alexandra Fiziokinetoterapeut

Florea Cosmina Fiziokinetoterapeut

Duluman Bianca Simona Fiziokinetoterapeut

Rangu Andrei Fiziokinetoterapeut

Pîrvu Bianca Eugenia Fiziokinetoterapeut

Ciornea Alexandru Preparator fizic

Nutritie

Beșleagă Bogdan Florin Sfaturi în nutriție

Receptie

Bosac Ionut Receptioner

De ce este important sa revii
la controlul periodic?

 • Ca sa-ti mentii starea de sanatate. Orice disconfort pe care il simti (oboseala, tulburari de somn, memorie, atentie) sunt un semn ca ceva e in neregula.  
 • Ca sa depistezi boala la timp. Identificarea problemelor de sanatate in stadiile incipiente permit recuperarea mai rapida si duc la vindecarea majoritatii bolilor, fie ca este vorba de hernie de disc sau cancer.
 • Ca sa te recuperezi mai rapid. Cand simti o durere acuta, de cele mai multe ori este deja prea tarziu, deoarece creste atat durata de recuperare, cat si eforturile pacientului.
 • Ca sa previi problemele de sanatate. La fel cum sunt necesare analizele periodice de sange, e necesar si screeningul organismului din punct de vedere functional si biomecanic.
 • Ca sa fii in echilibru. Intretinerea partii fizice, alaturi de cea viscerala, energetica si psihoemotionala asigura un randament sporit al tuturor proceselor din corpul uman. 
 • Ca sa-ti intaresti organismul. Omul nu se imbolnaveste pentru ca a contactat un virus sau o bacterie, ci pentru ca gradul de adaptare si rapiditatea raspunsului adecvat al organismului la factorii externi scade.
 • Ca sa ai grija de corpul tau la fel cum ai grija de dinti. Daca am fost invatati sa ne periem dintii de 2 ori pe zi, de ce nu procedam la fel cu restul organismului? De ce nu mergem la control periodic?

90% dintre pacientii nostri vin din recomandari