Coordonator Empatio Kineto & Kids

Kt. Anamaria Besleaga

Sa lucrezi cu un terapeut in clinicile Empatio inseamna de fapt sa lucrezi cu toata echipa. In spatele formarii fiecarui specialist din echipa noastra stau mentorii, coordonatorii de clinici, cei care sustin, indruma, dau feedback si se asigura ca fiecare creste in ritmul sau si la capacitate maxima.

Evolutia fiecarui pacient din Empatio Kineto & Kids este supravegheata si sustinuta de o echipa multidisciplinara. Chiar daca in timpul tratamentului este un singur om alaturi de pacient, in spatele planului lui de evolutie este munca mai multor oameni. Investim in fiecare terapeut sute de ore de formare, cursuri, mentorat. Ceea ce primesc pacientii nostri este rezultatul conferit de disciplina, invatare, testare. La inceput nu e deloc usor, pe parcurs insa devine simplu.

In functie de etapa de varsta, pacientii nostri adreseaza cel mai frecvent:

  • Intre 0 si 18 ani: modificari de mers si ale piciorului (platfus), modificari de postura, scolioza si fracturi ale mainii.
  • Intre 18 si 45 de ani postura este cel mai des adresata, scaderea capacitatii la efort, plus dureri lombare, dorsale, cervicale si dureri de umar sau genunchi. Hernia de disc ramane cea mai frecventa afectiune adresata.
  • Dupa 45 de ani pacientii nostri vin in continuare cu diagnostice de hernie de disc si recuperam mult pentru acest segment hernia sau ligamentul incrucisat post-operator.

Kinetoterapia de recuperare medicala (+ implicarea 100% a pacientului) ne permite sa tratam cu succes:

  • Recuperarea post-operatorie: genunchi, umar, bazin, hernii etc.
  • Scolioze in diverse stadii
  • Dureri, disfunctii

Empatio Kineto & Kids Iasi

Clinica Empatio Kineto & Kids este coordonata de Kt. Anamaria Besleaga, unul din cei mai buni specialisti regionali in recuperare post-traumatica, scolioze grave si diagnostic in probleme musculo-scheletale, pentru pacienti incepand cu varsta de 3 saptamani.

Serviciile noastre sunt de recuperare medicala, profilaxie (vrei sa te simti si sa functionezi bine), kinetoterapie curativa, kinetoperapie pediatrica, evaluarea dezvoltarii fizice a copiilor si bebelusilor.