Empatio Kineto & Kids Iasi

Clinica Empatio Kineto & Kids este coordonata de Kt. Anamaria Besleaga, lector universitar, unul din cei mai buni specialisti regionali in recuperare post-traumatica, scolioze grave si diagnostic in probleme musculo-scheletale, pentru pacienti incepand cu varsta de 3 saptamani.

Serviciile noastre sunt de recuperare medicala, profilaxie (vrei sa te simti si sa functionezi bine), kinetoterapie curativa, kinetoperapie pediatrica, evaluarea dezvoltarii fizice a copiilor si bebelusilor.

In functie de etapa de varsta, pacientii nostri adreseaza cel mai frecvent:

  • Intre 0 si 18 ani: modificari de mers si ale piciorului (platfus), modificari de postura, scolioza si fracturi ale mainii.
  • Intre 18 si 45 de ani postura este cel mai des adresata, scaderea capacitatii la efort, plus dureri lombare, dorsale, cervicale si dureri de umar sau genunchi. Hernia de disc ramane cea mai frecventa afectiune adresata.
  • Dupa 45 de ani pacientii nostri vin in continuare cu diagnostice de hernie de disc si recuperam mult pentru acest segment hernia sau ligamentul incrucisat post-operator.

Kinetoterapia de recuperare medicala (+ implicarea 100% pacientului) ne permite sa tratam cu succes :

  • Recuperarea post-operatorie: genunchi, umar, bazin, hernii etc
  • Scolioze in diverse stadii
  • Dureri, disfunctii

Coordonator Empatio Kineto & Kids

Kt. Anamaria Beșleagă

Să lucrezi cu un terapeut în clinicile Empatio înseamnă de fapt să lucrezi cu toată echipa.  În spatele formării fiecărui specialist din echipa noastră stau mentorii, coordonatorii de clinici, cei care susțin, îndrumă, dau feedback și se asigură că fiecare crește în ritmul său și la capacitate maximă.

Evoluția fiecărui pacient din Empatio Kineto & Kids este supravegheată și susținută de o echipă multidisciplinară. Chiar dacă în timpul tratamentului este un singur om alături de pacient, în spatele planului lui de evoluție este munca mai multor oameni. Investim în fiecare terapeut sute de ore de formare, cursuri, mentorat. Ceea ce primesc pacienții noștri este rezultatul conferit de disciplină, învățare, testare. La început nu e deloc ușor, pe parcurs însă devine simplu.