Echipa Empatio Kinetics Iasi
Incepand cu 1 ianuarie 2025, clinica Empatio Kineto & Kids Iasi se numeste Empatio Kinetics Iasi.
Suntem experti in domeniul recuperarii. Construim de mai bine de 11 ani o echipa de terapeuti ultraspecializati si nisati pe probleme medicale specifice.
Coordonatorul echipei de recuperare Empatio Kinetics Iasi
Fkt. Anamaria Besleaga
Atunci cand ma uit la oameni, la adolescenti, copii sau la bebelusi, ma concentrez pe capacitatea acestuia de recuperare, de adaptare si nu doar pe disfunctie. In ceea ce fac am invatat ca pacientii au rezultate mult mai rapide si mai bune atunci cand sunt sustinuti, incurajati, cand li se ofera speranta.
Coordonez o echipa supraspecializata de kinetoterapeuti in continua formare, pentru a oferi pacientilor nostri solutii adaptate nevoilor lor, stilului de viata si motivatiei de a depasi obstacolele puse de probleme.
Studii si formare medicala
- Fiziokinetoterapeut principal
- Specialist in recuperarea problemelor de statica vertebrala / posturala
- Experienta de peste 11 ani in recuperare medicala
- Competente in traumatologie-deviatii de statica vertebrala
Fiziokinetoterapeuti
Fkt. Anamaria Besleaga Fiziokinetoterapeut
Fkt. Diana-Beatrice Fratieanu Fiziokinetoterapeut
Fkt. Ana-Maria Macarie Fiziokinetoterapeut
Fkt. Alexandra Poanca Fiziokinetoterapeut
Fkt. Cosmina Arama Fiziokinetoterapeut
Fkt. Andrei Rangu Fiziokinetoterapeut
Fkt. Ana-Maria Stefancu Fiziokinetoterapeut
Fkt. Emanuela Florea Fiziokinetoterapeut
Fkt. Bianca Maria Ganea Fiziokinetoterapeut
Alexandru Ciornea Preparator fizic
Nutritie
Bogdan Florin Besleaga Tehnician nutritionist
Receptie
Teodora Galia Pruteanu Receptionera
Ionut Bosac Receptioner
De ce este important sa revii
la controlul periodic?
- Ca sa-ti mentii starea de sanatate. Orice disconfort pe care il simti (oboseala, tulburari de somn, memorie, atentie) sunt un semn ca ceva e in neregula.
- Ca sa depistezi boala la timp. Identificarea problemelor de sanatate in stadiile incipiente permit recuperarea mai rapida si duc la vindecarea majoritatii bolilor, fie ca este vorba de hernie de disc sau cancer.
- Ca sa te recuperezi mai rapid. Cand simti o durere acuta, de cele mai multe ori este deja prea tarziu, deoarece creste atat durata de recuperare, cat si eforturile pacientului.
- Ca sa previi problemele de sanatate. La fel cum sunt necesare analizele periodice de sange, e necesar si screeningul organismului din punct de vedere functional si biomecanic.
- Ca sa fii in echilibru. Intretinerea partii fizice, alaturi de cea viscerala, energetica si psihoemotionala asigura un randament sporit al tuturor proceselor din corpul uman.
- Ca sa-ti intaresti organismul. Omul nu se imbolnaveste pentru ca a contactat un virus sau o bacterie, ci pentru ca gradul de adaptare si rapiditatea raspunsului adecvat al organismului la factorii externi scade.
- Ca sa ai grija de corpul tau la fel cum ai grija de dinti. Daca am fost invatati sa ne periem dintii de 2 ori pe zi, de ce nu procedam la fel cu restul organismului? De ce nu mergem la control periodic?