"Ma trezeam mai obosit decat inainte de somn si visam doar despre job!"

Visa despre ce are de facut la birou si se trezea obosit. Traia iritabilitate si, ca general manager intr-o companie de IT, asta se simtea in rezultatele muncii.

Mai mult, erau prezente si dureri fizice acute in anumite perioade.

Asa debuteaza burnout-ul. Dezechilibre fizice, oboseala, iritabilitate. Este o experienta in care, odata intrati, ne este greu sa iesim.

Acum crede ca oricine are nevoie de aceasta terapie. Terapia P-DTR ne permite sa adresam corpul ca un intreg. Acesta este marele beneficiu pe care il punem in slujba pacientilor nostri.

"Cat e de bine sa te simti bine!"

Pacientul simte foarte diferit ce traieste dupa tratamentul prin terapia P-DTR. Acum are un nou normal, unul real, in care simte ca poate sa faca orice isi propune.

De foarte putine ori ne dam seama ca ceva nu functioneaza sau ca am ajuns intr-un punct critic. Simtim doar oboseala, lipsa motivatiei, suntem iritabili si irascibili, dormim prost. Abia dupa readucerea corpului la normal ne dam seama unde am cazut.

P-DTR este o terapie nedureroasa, se aplica la toate categoriile de varsta si, cel mai important, rezultatul se resimte imediat si este de durata.

Tot obiectivul tratamentului este sa aducem pacientii nu la o stare de functionare, ci la una de performanta. Terapia noastra se concentreaza intotdeauna pe restabilirea intregului organism, nu doar a unei parti. Nu tratam doar mana, spatele sau piciorul, tratam tot organismul.

"Nu am inteles ce s-a intamplat in terapie, insa efectele au fost uimitoare!"

Nu a stiut exact despre ce este terapia, dar a ramas uimita sa vada ca asteptarile nu s-au mulat pe realitate. O conversatie placuta, multa empatie, tratamentul P-DTR (care in sine este greu de explicat). Efectele benefice au depasit inclusiv simptomatologia adresata la inceputul tratamentului.

Dincolo de durerea de glezna mult redusa, pacienta a simtit optimism, stare de bine, putere de concentrare, somn odihnitor si relaxare. Terapia P-DTR ne permite sa adresam corpul ca un intreg. Acesta este marele beneficiu pe care il punem in slujba pacientilor nostri. P-DTR este o terapie neurologica unica bazata pe neurologie, biomecanica, neurofiziologie, anatomie si cercetari profunde. Functioneaza direct cu sistemul nervos central si are o explicatie stiintifica logica pentru toate ce integreaza.

"Dr. Orest e magician.M-a facut sa constientizez de unde vine durerea."

"Ma trezeam obosita, neconcentrata. Nu stiam ca tratati asta"