Silvia VASILE

Doctor

Medic homeopat, peste 20 ani experienta
Unic reprezentant si lector al cursurilor AIHC a Prof. Vithoulkas (Grecia) în Romania
Autor si traducator, cu peste 35 de titluri de carte în homeopatie

Sunt Silvia Vasile, medic homeopat si practic din 1997. Am absolvit cursul de competenta in homeopatie organizat de Centrul de Perfectionare Bucuresti. In anul 2000 am absolvit Academia Internationala de Homeopatie Clasica din Alonissos,
Grecia, cursurile fiind tinute de Prof. George Vithoulkas, laureat al premiului Nobel alternativ (1996). Consultatiile sunt adresate atat pentru romanii din tara, cat si pentru cei plecati in strainatate: Belgia, Irlanda, Anglia, Germania, Austria, Franta etc.

Homeopatia este o terapie holistica. Ea considera persoana ca pe un intreg: fizic, emotional si mintal. Medicul homeopat ia in considerare persoana, mediul in care traieste, modul de viata. Alegerea remediului se face astfel specific fiecarei  persoane.

Homeopatia este o metoda de tratament sigura, fara efecte secundare sau adverse, care se adreseaza cauzei si nu efectului, avand o practica de peste 200 de ani. Toate remediile sunt naturale fiind extrase din plante, minerale, animale, insecte. Homeopatia nu exclude tratamentul alopat, insa il poate completa sau inlocui. Remediile homeopate sunt utilizate atat in bolile acute cat si in cele cronice, iar testarile acestora au fost facute pe persoane sanatoase si nu pe animale.

Homeopatia este o ramura a medicinii, este o stiinta medicala, iar remediile homeopate sunt distribuite doar in farmacii.

Studii si Formare medicala

  • Universitatea de Medicina si Farmacie "Grigore T. Popa", Ias
  • International Academy of Classical Homeopathy, Grecia
  • Specializare in acupunctura, Bucuresti
  • Unic reprezentant si lector al cursurilor Academiei Internationale de Homeopatie
  • Clasica a Prof. Vithoulkas in Romania
  • Autor si traducator, cu peste 35 de titluri de carte in homeopatie