Ma numesc Dr. Orest Bolbocean, sunt medic practician si fondator Empatio, Doctor in Stiinte Medicale, specialist in Terapie manuala, Kinesiologie aplicata si P-DTR.

In 2013, am adunat alaturi de mine cei mai buni specialisti pentru a ajuta oamenii sa fie sanatosi. Asta mi-am dorit din studentie si sper ca, timp de 18 de ani de medicina si cunostinte acumulate pe toate continentele, astazi imi realizez misiunea.

Silvia VASILE Doctor

Olga LUPASCU Doctor

Anatolie GAJINSCHI Kinetoterapeut

Vladimir SAVCIUC Kinetoterapeut

Alexandra Stratila Kinetoterapeut

Marius Goarza Kinetoterapeut

George Iftimie Kinetoterapeut

De ce este important sa revii
la controlul periodic?

  • Ca sa-ti mentii starea de sanatate. Orice disconfort pe care il simti (oboseala, tulburari de somn, memorie, atentie) sunt un semn ca ceva e in neregula.  
  • Ca sa depistezi boala la timp. Identificarea problemelor de sanatate in stadiile incipiente permit recuperarea mai rapida si duc la vindecarea majoritatii bolilor, fie ca este vorba de hernie de disc sau cancer.
  • Ca sa te recuperezi mai rapid. Cand simti o durere acuta, de cele mai multe ori este deja prea tarziu, deoarece creste atat durata de recuperare, cat si eforturile pacientului.
  • Ca sa previi problemele de sanatate. La fel cum sunt necesare analizele periodice de sange, e necesar si screeningul organismului din punct de vedere functional si biomecanic.
  • Ca sa fii in echilibru. Intretinerea partii fizice, alaturi de cea viscerala, energetica si psihoemotionala asigura un randament sporit al tuturor proceselor din corpul uman. 
  • Ca sa-ti intaresti organismul. Omul nu se imbolnaveste pentru ca a contactat un virus sau o bacterie, ci pentru ca gradul de adaptare si rapiditatea raspunsului adecvat al organismului la factorii externi scade.
  • Ca sa ai grija de corpul tau la fel cum ai grija de dinti. Daca am fost invatati sa ne periem dintii de 2 ori pe zi, de ce nu procedam la fel cu restul organismului? De ce nu mergem la control periodic?

65% dintre pacientii nostri vin din recomandari

Aceasta este parerea oamenilor care s-au tratat la Empatio.