Echipa Empatio Bucuresti
Clinica de recuperare medicala cu rezultate semnificative in recuperarea scoliozelor, in kinetoterapie adulti si copii, recuperare post-traumatica si post-operator si evaluare incepand cu varsta de 3 saptamani.
Medic neurolog, Doctor in stiinte medicale - Fondator Empatio
Dr. Orest Bolbocean
Dr. Orest Bolbocean este medic neurolog, Doctor în științe Medicale și cercetător, în top 5 specialiști în P-DTR la nivel mondial. Are peste 10.000 de pacienți consultați și tratați și mai mult de 70% din pacienții sai vin din recomandări.
Lucreaza de aproape 10 ani cu aceeași echipă de terapeuți ultraspecializați și nișați pe probleme specifice. Investeste permanent în propria formare și în formarea membrilor echipei, valoarea individuală a fiecărui specialist din clinică trecând de 10.000 euro investiți anual în cursuri.
Studii si Formare medicala
- Universitatea de Medicina si Farmacie "Grigore T. Popa", Iasi
- Academia Medicala de Stat din Stavropol, Rusia: Cursuri de
competenta in terapie manuala - International College of Applied Kinesiology, SUA
- Proprioceptive Deep Tendon Reflexes, SUA


Fizioterapeut principal - Coordonatorul echipei de recuperare
Kt. Marius Goarză
Certificare internațională în terapia P-DTR. Experiență de lucru în Anglia, Italia și Germania, este specializat pe cazurile în care pacientul necesită un “reset” al organismului pe toate sistemele: mental, emoțional, fizic.
Studii si Formare medicala
- Universitatea "Vasile Alecsandri", Bacau
- Supraspecializari: McConell approach to chronic knee problems,
Masaj visceral, medical taping, abordarea osteopata a piciorului atletului - Proprioceptive Deep Tendon Reflexes, SUA, formare integrala
Kinetoterapeuti

Andrei Iliescu Fiziokinetoterapeut

Georgiana Bratulescu Fiziokinetoterapeut
De ce este important sa revii
la controlul periodic?
- Ca sa-ti mentii starea de sanatate. Orice disconfort pe care il simti (oboseala, tulburari de somn, memorie, atentie) sunt un semn ca ceva e in neregula.
- Ca sa depistezi boala la timp. Identificarea problemelor de sanatate in stadiile incipiente permit recuperarea mai rapida si duc la vindecarea majoritatii bolilor, fie ca este vorba de hernie de disc sau cancer.
- Ca sa te recuperezi mai rapid. Cand simti o durere acuta, de cele mai multe ori este deja prea tarziu, deoarece creste atat durata de recuperare, cat si eforturile pacientului.
- Ca sa previi problemele de sanatate. La fel cum sunt necesare analizele periodice de sange, e necesar si screeningul organismului din punct de vedere functional si biomecanic.
- Ca sa fii in echilibru. Intretinerea partii fizice, alaturi de cea viscerala, energetica si psihoemotionala asigura un randament sporit al tuturor proceselor din corpul uman.
- Ca sa-ti intaresti organismul. Omul nu se imbolnaveste pentru ca a contactat un virus sau o bacterie, ci pentru ca gradul de adaptare si rapiditatea raspunsului adecvat al organismului la factorii externi scade.
- Ca sa ai grija de corpul tau la fel cum ai grija de dinti. Daca am fost invatati sa ne periem dintii de 2 ori pe zi, de ce nu procedam la fel cu restul organismului? De ce nu mergem la control periodic?